De sande farver af American Express blå kort

By | March 8, 2019

Anvendes primært som et kontokort tilbage i 1958, er American Express afgjort vokset til en mere effektiv finansiel https://hurtigudbetaling.dk institution, der gengiver flere tjenester til deres kunder, der betjener millioner af kunder verden over.

Fra mere end en million af kreditkort, der blev udstedt, da det først begyndte sin kontokort i 1958, American Express i dag vokser hvert år med ekstra gæster at få bemærkelsesværdige tilfredshed form sine tjenester. Dedikeret til fremme af finansiel støtte til sine klienter, American Express har lanceret sin serie af blå kreditkort til at vige for dem, der ønsker at dem, der ønsker ekstraordinære finansielle tjenester og gratis belønningsprogram.

Afspejler den stabile vækst af virksomheden, American Express blå kort lavet sådan en fænomenal hit at virksomheden besluttede at tilbyde fire specielle blå kort for forskellige valg. Den unikke fordel af American Express blå kort er, at hver kort har sin egen bemærkelsesværdige fordel.

1. den oprindelige American Express blå kort

Øverst på listen af blå kort fra American Express er den oprindelige American Express blå kort stadig basislinjen American Express blå kort. Selv om de nye typer af blå kort betragtes som mere magt-pakket og kan tilbyde større fordele, er den oprindelige American Express blå kort stadig et godt valg.

En af de største fordele, du kan nyde med denne blå kort er dens 0% ÅOP eller årlige omkostninger i procent. Det betyder, at du får lavere beregnede renter etableret på de vigtigste beløb lånte af en individuel. Dette tjener som den vigtigste baseline for de oprindelige rentesats afgifter når kredit kortindehaveren gør nogle transaktioner såsom balance overførsler, afholdte saldi og kontantforskud.

På toppen af de andre fordele, kan du også nyde enorme belønninger baseret på optjente point. Allerbedst, har American Express blå kort ikke et årligt gebyr.

2. blå kontanter

Cash back belønninger er altid velkommen scene for enhver, der ønsker at spare mere på deres indkøb. Med blå hævekort fra American Express, kan du helt sikkert nyde højere procentsatser på kontant rygge. For eksempel, hvis andre kort giver dig 2% kontant tilbage på dit køb, kan du få så meget som 5% kontant tilbage med American Express blå hævekort. Så får du 5% cash back på dine regninger, gas, osv.

3. jet blue

Opkaldt efter Jet Blue Airways og er American Express Jet Blue kortene de perfekte kort for folk, der rejser meget. Med en jet blue card, kan du nemt samle point og bruge dem til at få gratis flybilletter fra Jet Blue Airways.

4. himmelblå

Så klart som himlen, American Express Sky Blue card kan give dig klare belønninger som angivet i din småt eller nogle American Express brochurer. Problemet med de fleste kreditkort er, at de tilbyder falske forhåbninger til folk, der forsøgte at optjent eller akkumulere sådanne punkter kun for at finde ud af, at den lovede sted ikke dukkede ud af måde, det var vel at være.

Den gode ting om himlen blå kort er at det kan endda give dig steder, som de andre kreditkort ikke har tilbudt før. Allerbedst, tilbyder himmelblå kort ingen begrænsninger. Derfor, rejsende kan nyde destination sted efter eget valg. Du kan også nyde andre privilegier at kun American Express blå kort kan give.

Farver kan ikke sige det hele, men med American Express blå kort hængende rundt i næsten nogens lomme, kreditkort industrien har afgjort en lang vej at gå, fordi folk vil fortsætte med at nyde shopping i pengeløse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.