Roofing Shingle garantier – hvad du ikke kender kan såre dig

By | May 27, 2019

Den grundlæggende garanti

Uanset hvilken tagdækning helvedesild, du vælger, de skal overholde regering standarder og har et minimum garanti, som rullesten vil udføre som lovet. Garantier svinger normalt mellem 15 til 40 år, men der findes et stigende antal helvedesild med en livstidsgaranti.

Mens roofing shingle garantier betragtes ofte som standard, kan der være betydelige forskelle i garanti dækningsområder mellem lignende helvedesild. Måske vigtigst af alt, dække nogle garantier kun udgifter til helvedesild, men ikke af arbejdskraft skulle fjerne det gamle tag og installere et nyt.

Det er vigtigt at bemærke, at de fleste rullesten producenter har særlige installationsinstruktioner og ukorrekt installation af din tagdækning helvedesild kan ugyldiggøre din garanti.

Vind garanti

Kraftig vind kan være meget skadeligt for helvedesild. Kraftige vindstød vil rippe https://hvadkosteretnyttag.dk helvedesild fra dit tag, men endnu svagere vind kan forårsage kostbar skade.

Helvedesild vil løfte, selv hvis kun for en anden, i stærk nok vinde. Dette kan være starten på to problemer. Først, når rullesten elevatorer, snavs og fugt kan blæse under rullesten. Når rullesten returnerer til udgangspositionen, fælder det snavs og fugt. Hvis der er for meget fugt, kan det sive igennem dit tag og skade dit hjem. Den fangne vragrester holder også flise fra ligger helt fladt, som lader i mere fugt og snavs.

Vind også forårsager helvedesild til warp, som ikke kun lader i mere fugt og snavs, men kan også forårsage helvedesild til knæk eller bryde.

Alger resistente garanti

Algevækst er en fælles tagdækning problem, der forårsager mørke striber på din tagdækning helvedesild. Algerne kan renses væk, men det vil sandsynligvis vende tilbage, især hvis du bor i et fugtigt klima. Hvis du har haft alger problemer før, bør du kigge efter alger-resistente dækning på din rullesten garanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.