Trampoliner, der skal bruges i baghaven

By | October 9, 2021

Populariteten af trampoliner i baghaven er stigende. Denne sjove og underholdende enhed er elsket af voksne såvel som børn. De fås også i forskellige størrelser og farver. Faktisk er størrelse det vigtigste at overveje. Trampolinen er sjovere jo større den er.

Når du køber trampoliner, bør du overveje deres størrelse. Der er to typer til rådighed: den bærbare og permanent. Den bærbare type er kendt som permanent. En bærbar trampolin er en, der let kan flyttes mellem steder. De kan ikke flyttes som permanente modeller.

Vægtgrænsen for trampoliner er den anden ting, du skal være opmærksom på, når du køber en til din baghave. Vægtgrænsen er den maksimale vægt, som enheden kan løftes op på enhver overflade. I de sidste trampoliner i stand til at løfte tunge vægte havde en maksimal grænse på fire hundrede pounds. Dagens vægtgrænse er ikke så streng. Købere nødt til at kontrollere med sælgeren, at den maskine, de overvejer at købe kan håndtere mere vægt. De fleste (hvis ikke alle) af orcc-trampoliner på markedet giver mulighed for en maksimal vægt lige over to hundrede pounds.

En trampolin til baggård brug bør overvejes ud over formen. Der er mange attraktive former til rådighed på markedet, herunder ovale, rektangulære, rektangulære og sekskantede. Hver figur har sine fordele og ulemper. De fleste trampoliner kan understøtte omkring tolv til femten tons.

For dem, der ønsker at købe en trampolin til hjemmet, kan hoppe mat trampoliner være et godt valg. Jumping mat trampoliner er udstyret med net kabinetter til at give dem hoppe. Mens de fleste af nettoindhegningerne på markedet er lavet med PVC, er der nogle andre muligheder. Det er vigtigt at tage højde for de fjedre, der bruges til at tilbyde modstand, når man vælger en hoppeflade. Fjedre, der giver hoppe skal være holdbare og stærke for at undgå skader.

Dette er de vigtigste ting at huske, før du køber en inground trampolin til din gård. Disse udstyr vil være til stor gavn for forældre såvel som børn, der tilbringer tid i gården. De giver børn mulighed for at lære nye færdigheder, mens de har det sjovt. De er stærke og holdbare, hvilket giver hoppe uden at forårsage skade på børnene. Der er mange trampoliner til rådighed, der passer til dine behov, budget og præferencer.